استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فضایی وارد فاز عملیاتی شده است

بند 20- بر اساس تفاهم نامه دیروز حسن سلوریا رئیس پژوهشگاه فضایی ایران و محمدسعید سرافروز رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی ایران استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فضایی وارد شده است. مرحله فعالیت

مطلب جذاب: سایپا اطلس; خودروی مقرون به صرفه/ رقیب جدی پژو 206

سلوریه در این مراسم به تعداد ماهواره ها در سامانه های فضایی و افزایش دقت تصاویر در صنعت فضایی جهان اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی ابزاری قدرتمند در تصمیم گیری و تحلیل داده های ماهواره ای است و علیرغم فراوانی داده های جمع آوری شده توسط ماهواره ها، بدون تجزیه و تحلیل هوش مصنوعی اطلاعات در دسترس نیست

وی ادامه داد: از شناسایی آفات گیاهی و محدوده اراضی گرفته تا دعاوی حقوقی و بیمه کشاورزی و همچنین پایش رطوبت خاک و مدیریت شیلات تا اکتشاف معدن، نیاز به هوش مصنوعی برای پردازش این داده ها مشخص است.

رئیس پژوهشکده فضایی با اشاره به اینکه قابلیت‌های پردازنده‌ها بسیار بهبود یافته، الگوریتم‌های پیچیده‌ای در ماهواره‌ها و ایستگاه‌های زمینی معرفی می‌شود، گفت: انتقال داده‌ها با الگوریتم‌های پیچیده در سامانه ماهواره‌های به هم پیوسته و تعداد ماهواره‌ها است. با این حال، مدیریت حمل و نقل پیچیده تر می شود و نیاز به مطالعه و کاربرد هوش مصنوعی دارد و بسیاری از کشورها به دنبال سرمایه گذاری در این زمینه هستند.

وی با تاکید بر اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در پروژه های عملیاتی خاطرنشان کرد: به دنبال راهکارهایی هستیم که با همکاری مرکز ملی هوش مصنوعی به بهبود عملکرد وظایف فضایی و تسهیل دسترسی به داده های فضایی کمک کند.

به گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این تفاهم نامه با هدف استفاده بهینه از ظرفیت های علمی و تخصصی و استفاده حداکثری از فناوری هوش مصنوعی در راستای رفع نیازهای کشور و تسهیل دسترسی به داده های مکانی برای هوش مصنوعی منعقد شد. . اکوسیستم

موضوعات همکاری در این تفاهم نامه استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از پروازهای فضایی، توسعه سیستم های هوش مصنوعی برای نظارت و کنترل عملکرد ماهواره ها و بهبود کیفیت تصاویر ماهواره ای است. این شرایط به سازمان ها و نهادهای مختلف اجازه می دهد تا از اطلاعات دقیق تری استفاده کنند و تصمیمات درستی بگیرند.

بر اساس این تفاهم نامه، سازمان هوش مصنوعی کشور متعهد به شناسایی مشکلات اصلی و ارائه راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی در این زمینه است. همچنین این سازمان ملزم به مشارکت در زیرساخت های علمی و برگزاری جلسات آموزشی برای ارتقای دانش و مهارت های مرتبط با هوش مصنوعی در فضا است.

پژوهشگاه فضایی ایران نیز وظیفه تبادل داده های فضایی و ایجاد بستر لازم برای حضور و توسعه شرکت های فعال در حوزه هوش مصنوعی را بر عهده دارد. این پژوهشکده همچنین متعهد به ترویج کاربرد فناوری های هوش مصنوعی در سیستم های موجود و جدید است.

این تفاهم نامه به عنوان گامی کلیدی در توسعه همکاری های علمی و فنی می تواند به پیشرفت های چشمگیری در زمینه تحقیق و توسعه فناوری های نوین منجر شود. از این رو، با همکاری نزدیک سازمان ملی هوش مصنوعی و پژوهشگاه فضایی ایران، انتظار می‌رود نتایج این همکاری‌ها موجب بهبود عملکرد مأموریت‌های فضایی و تسهیل دسترسی محققان و فعالان این حوزه به اطلاعات فضایی شود. .

Noe Gilbert

علاقه مندان به شبکه های اجتماعی. طرفدار الکل علاقه مند به فرهنگ پاپ مادام العمر. یک آدم فداکار قهوه

تماس با ما